Design SPEED OF LIGHT od islandské umělkyně

V říjnu 2019 jsme spojili své síly s Jackem Barclayem Bentleyem, světoznámou islandskou umělkyní Katrin Fridriks a galerií JD Malat, abychom vytvořili absolutní mistrovské dílo: Bentley Continental GT s designem „Speed ​​of Light – Commander“ z dílny Katrin.

Při vytváření tohoto úžasného designu se Katrin Fridriks inspirovala nejrychlejší věcí na světě – světlem. Použila omezenou barevnou paletu odstínů mezi černou a bílou.

„Jsem tak nadšená, že se můžu podílet ve spolupráci s Jackem Barclayem Bentleyem na tvorbě tohoto jedinečného automobilového díla. Je to dokonalé spojení základních kamenů mého umění – zachycení rychlosti a energie, designu, řemeslného zpracování, přesnosti a snahy o dokonalost,“ řekla Fridriks.

Continental GT je relativně „standardní“ kupé Bentley. Poháněn je vlajkovou lodí 6litrového motoru W12, který produkuje 626 koní, dvoudveřové kupé je schopné zrychlit z 0 na 100 km/hod. za 3,7 sekundy, než dosáhne nejvyšší rychlosti 207 mph. Standardně je dodáván s osmistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol, koženým čalouněním, navigací a 21palcovými koly z lehkých slitin, ačkoli tento vůz má 22palcové slitiny Mulliner Driving Specification.

CELÉ VIDEO APLIKACE DESIGNU:

Přejít nahoru