Náš příběh v magazínu Forbes

Jsme hrdí na to, že s vámi můžeme sdílet náš příběh prostřednictvím Forbes Cesko. Byla to dobrá zkušenost a cítíme hlubokou vděčnost za tuto příležitost. Na šesti stránkách se dozvíte, jak se WrapStyle z malé garáže ve Zlíně stal mezinárodním gigantem.

Naši zakladatelé, Martin Tureček a Marek Čepica, se poprvé podělili o své vzestupy a pády s médii a také o určité milníky na cestě WrapStyle. Je to všechno o pevném přátelství, tvrdé práci a odhodlání. Kromě toho to byla bláznivá jízda dlážděná hodně štěstí a punku.

Samozřejmě, WrapStyle by nikdy nebyl velký a mezinárodní bez všech partnerů po celém světě. Jsme rádi, že se setkáváme s různými kulturami a mentalitami, specifiky trhu a sdílíme je napříč celou skupinou.

V současné době máme po celém světě více než 25 poboček a těšíme se na brzké otevření nových akvizic.

Naše cíle zde rozhodně nekončí, protože jsme zahájili nové projekty, jako jsou Wrapstock, 3D Changer a Unreal Exists. Online knihovna s univerzálním designem jde ruku v ruce s naším konfigurátorem 3D automobilů s názvem 3D Changer, to vše podporuje virtuální realita vytvořená společností Unreal Exists.

Rádi bychom ocenili každého, kdo je součástí WrapStyle, protože záleží na každém detailu a vy děláte rozdíl. # WrapStyleFamily

Photo: Michael Tomeš (Forbes)

Wrapstyle in Forbes
READ WHOLE ARTICLE

Klikněte na obrázek a přečtěte si celý článek.

Přejít nahoru