3D CHANGER konfigurátor celopološných polepů

Neustálým úsilím WrapStyle je posouvat hranice, vytvářet úžasná umělecká díla a přispívat do obalového průmyslu něčím novým.

Proto WrapStyle podporuje vývoj konfigurátoru zabalení do auta s názvem 3D Changer. Tato aplikace je založena na 16 letech zkušeností v oboru balení automobilů, diskutovaných s profesionály, aby vyhověli jejich potřebám a pomohli jim s každodenní prací.

Tento nástroj je určen hlavně pro wrap obchody a grafické designéry. Mohou jej použít pro své vlastní potřeby nebo umožnit svým zákazníkům pohrát si, prohlédnout si jejich nový design obalu vozidla nebo vybrat novou barvu ze 430 fólií od Avery, 3M, Oracal nebo KPMF.

3D Changer umožňuje uživatelům prohlížet návrhy na více než 90 realisticky vypadajících modelech vozidel a vytvářet úžasné vlastní vizuály.

Nejen, že můžete importovat svůj design obalu, ale také vaše logo, přizpůsobit scény a použít spoustu dalších skvělých funkcí. Zapojte své zákazníky do procesu vytváření jejich vysněného vozu, pomozte jim s rozhodováním a přidejte 2D šablonové prezentace s 360 náhledy, 3D obrázky nebo videi.

3D Changer také obsahuje náhledy návrhů připravených k zakoupení, tisku a polepu. Tyto designy dodává společnost Wrapstock.com a její zkušení designéři.

Aplikace je navržena pro PC i iMac (Windows a iOS) a je k dispozici na 3dchanger.com. Můžete si vyzkoušet BEZPLATNOU verzi s omezenými funkcemi nebo zakoupit PRO pro profesionály. WrapStyle poskytuje svým franšízantům po celém světě konfigurátor bez dalších nákladů.

Přejít nahoru