Netopýří design pro Lady Hoonigan!

Předpokládáme, že Ninu nemusíme představovat evropským milovníkům automobilů a driftující scéně, kde se jí říká Lady Hoonigan. Tato okouzlující slovenská řidička je známá svou driftovací školou, která odráží její vášeň pro silné vozy, které neustále míří do strany.

Tato řidička se rozhodla nechat oba svá auta redesignovat celopolepem a při této příležitosti jsme spojili své síly s pobočkami @wrapstyle v České republice, @wrapstock a týmem @3dchanger. Tým 16 wrapperů měl před sebou výzvu – zabalit obě auta do 8 hodin v garáži @wrapstyle_zlin, která nabídla přístřeší pro tuto akci. Wrapstock vytvořil design, který nazýváme Bat Lady Hoonigan. Je univerzální a je k dispozici na wrapstock.com

Proč jsme se rozhodli pro design z wrapstock.com? Protože Wrapstock nabízí ohromující design, který se snadno zabalí! Zvláště když se podíváme na dva různé vozy se stejným designem. Wrapstock usnadňuje jakoukoli modifikaci nebo změnu barvy rychle. Univerzální design byl správnou volbou!

3D Changer umožňuje vidět vzhled vozu před instalací pomocí 3D obrázků a navíc – video, díky němuž je živější a živější. Skutečnou přidanou hodnotou je, že zákazníci nemusí nic platit předem a mohou vidět, jak vypadá skutečný výsledek. 3D Changer je revolučním nástrojem pro balicí průmysl. Jsme hrdí na tým 3D Changer!

Díky Avery Dennison Europe jsme tiskli návrhy na film Avery MPI 1105 Speedmaster pro rychlé aplikace a hladký povrch. Jsme rádi, že návrhy dopadly skvěle a líbily se odborníkům z oboru i fanouškům!

Děkuji vám všem za účast na tomto projektu, protože si vážíme každé pomoci! 🙂

Přejít nahoru