3D CHANGER PRO 2

3D Changer je konfigurátor polepů aut určený pro společnosti a designéry, kteří se polepům věnují. My ve WrapStyle jsme  si vědomi toho, jak důležité je přesně odprezentovat finální vzhled auta zákazníkovi. Proto podporujeme vývoj této přelomové aplikace.

V říjnu 2020 byla spuštěna nová verze konfigurátoru 3D Changer 2, která posunula úroveň vizualizace ve 3D opět na vyšší level. Kromě skvělé, téměř fotorealistické kvality zobrazení aut a prostředí si uživatel může vybrat z více než 680 barevných fólií od různých značek, podívat se na designy z eshopu Wrapstock, upravit auto změnou barvy kol nebo brzd, nebo aplikovat jiný materiál na různé části auta.

Wrap shopy a designéři mohou nahrát svůj grafický design a odprezentovat ho svým zákazníkům působivou cestou. Mohou také vyexportovat fotky nebo videa ve 3D ve vysoké kvalitě a bez předchozích zkušeností s 3D modelováním.

Tým, který se podílí na vývoji 3D Changeru, se neustálou prací na aktualizacích a vylepšeních snaží ze 3D konfigurátoru aut udělat nový standard v tomto odvětví.

Pro více informací navštivte webové stránky www.3dchanger.com, získejte inspiraci na Instagramu, připojte se ke skupině na Facebooku nebo sledujte YouTube kanál.

Přejít nahoru