Nová pobočka WrapStyle v Pune

Jsme velmi rádi, že se naše společnost WrapStyle neustále rozšiřuje. Začátkem března jsme otevřeli dalších z našich poboček, tentokrát v indickém Pune.

Otevřením nové pobočky v Pune se snažíme předat nejen naši vášeň pro design a polep vozidel, ale také závazek kvality a naše dlouholeté zkušenosti. Mezi naše služby patří také polep ochrannými fóliemi, aby váš vůz zůstal chráněn před poškozením.

Ve Wrapstyle věříme, že Váš vůz by měl odrážet Vaši osobnost. Náš tým odborníků Vám pomůže vytvořit jedinečný design na míru. Používáme pouze ty nejkvalitnější materiály a techniky, abychom dostáli reputaci jedničky na trhu.

Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout širokou škálu možností, aby vyhovovaly každému vkusu, od matných fólií a chromu až po grafický design nebo ochranné fólie. Ať už chcete svému vozu dodat osobitost nebo ochránit lak, máme odborné znalosti a zejména zkušenosti, abychom Vám poskytli výsledky, které předčí Vaše očekávání.

Naše nová pobočka v Pune je vybavena nejmodernějšími technikou a poskytuje tak nejvyšší úroveň služeb a kvality. Jsme hrdí na naši práci a jsme odhodláni poskytovat Vám výjimečný zákaznický servis a podporu.

Přejít nahoru