New WrapStyle Branch in Karlovy Vary

WrapStyle se rozšiřuje! Nová pobočka v Karlových Varech!

S nadšením oznamujeme, že WrapStyle v České republice se rozrostl o nového člena naší rodiny. MBK Detailing se oficiálně stal součástí rodiny WrapStyle a jsme nadšení z nové spolupráce, z které může vzniknout spousta nových zajímavých projektů. Pobočka Karlovy Vary je připravena poskytovat výjimečné služby nejen polepu aut všem automobilovým nadšencům v regionu.

Seznamte se s Majitelem:

Abychom vám pomohli lépe poznat nejnovějšího člena rodiny WrapStyle, posadili jsme se k exkluzivnímu rozhovoru s majitelem WrapStyle Karlovy Vary – Matějem Bečvářem. Zde jsou některé zajímavé informace pro naše zákazníky:

Q: Jak dlouho pracujete v oboru wrappingu?
A: Pracuji v oboru wrappingu druhým rokem, ale ve svém týmu mám kluky, kteří v tomto oboru pracují již přes deset let. Společně se snažíme dosahovat těch nejlepších výsledků a poskytovat našim zákazníkům služby na nejvyšší úrovni.

Q: Co vás inspirovalo k tomu, abyste se stal součástí společnosti WrapStyle?
A: Moje rozhodnutí připojit se k WrapStyle bylo ovlivněno několika faktory. Mám vášeň pro automobilový design a estetiku, a WrapStyle je známý svou precizností a kreativitou v car wrappingu. Důležitá pro mě byla také firemní kultura a hodnoty zaměřené na kvalitu, inovace a spokojenost zákazníků. WrapStyle neustále investuje do vývoje a nabídl mi příležitost pro profesionální růst. Tato kombinace mě přesvědčila, že WrapStyle je pro mě tou správnou volbou.

Q: Co mohou zákazníci od vás očekávat? Jaké služby, kromě polepu aut, nabízíte?
A: Kromě špičkových polepů aut nabízíme ochranné fólie (PPF), keramickou ochranu, tónování skel, interiérové fólie, leštění a renovaci laku, detailní čištění aut, reklamní polepy a vlastní design a grafiku.

Q: Jaký nejlepší projekt si vybavujete?
A: Jeden z nejlepších projektů, na který vzpomínám, byl Mercedes Benz G. Tento náročný projekt nám přinesl druhé místo v soutěži pořádané společností 3M. Výsledek byl ohromující a potvrdil, že naše úsilí a preciznost jsou oceňovány a motivuje celý tým dál.

Q: Můžete se podělit o oblíbenou historku nebo vzpomínku z vaší kariéry? Nejvtipnější fuck-up, co se vám stal
A: Jedna z mých prvních zakázek u WrapStyle mě hned hezky vykoupala. Zákazník chtěl super náročný design na své sportovní auto a já byl odhodlaný, že to bude perfektní. První den vše šlapalo, ale druhý den se stalo něco nečekaného. Při aplikaci fólie na kapotu jsem si nevšiml, že mám na rukávu mikiny zip. Když jsem přejížděl fólii stěrkou, zip se zachytil a udělal malou, ale velmi viditelnou trhlinu v nové fólii. Snažil jsem se situaci zachránit, ale škoda byla nevratná a musel jsem přiznat chybu. Zákazník to vzal sportovně a ocenil moji upřímnost. Tým se semkl a auto jsme rychle přelepili znovu. I když to byl stresující zážitek, dnes se na něj dívám s úsměvem a beru ho jako cennou lekci o pečlivosti, upřímnosti, týmové práci a hlavně – mikiny bez zipu! Tým to posílilo a mě posunulo.

Q: Jakou máte vizi, je něco konkrétního čeho chcete dosáhnout nebo obecně jak se chcete vyvíjet?
A: Naší vizí je stát se globálním lídrem v oblasti automobilového designu a ochrany, známým pro naše inovativní přístupy, vynikající kvalitu služeb a mimořádnou spokojenost zákazníků. Chceme nejen udržovat vysoké standardy, které jsme si již nastavili, ale neustále je zvyšovat a posouvat hranice možností v našem oboru.

Q: Co vás na vaší práci nejvíce baví?
A: Na mé práci mě nejvíce baví několik aspektů, které dohromady tvoří pestrou a naplňující pracovní náplň a uspokojující kariéru. Auta, kreativita a inovace, spokojenost zákazníků, technologie a pokrok, různorodost, týmová spolupráce, osobní a profesní růst a výsledek viditelný na první pohled. Práce ve WrapStyle není jen zaměstnáním, ale skutečnou vášní a životním stylem.

Q: Jak trávíte volný čas, když nepracujete na autech?
A: Mimo práci na autech se rád věnuji sportu a trávím čas s rodinou. Sport mi poskytuje skvělý odpočinek od pracovního shonu.

Nejvíce volného času však věnuji své milované manželce a rodině. Máme dvě malé děti, se kterými trávím každou volnou chvíli. Čas strávený s rodinou je pro mě nesmírně důležitý a naplňuje mě štěstím. 

Q: Máte nějaké vysněné auto?
A: Vždycky jsem měl slabost pro Mitsubishi Lancer EVO 9. Fascinuje mě jeho sportovního výkon, agresivní vzhled a technologické inženýrství. Je to ikonická legenda, která dokáže zazářit na okruhu i na běžných a rozbitých silnicích.

Tímto děkujeme Matějovi za rozhovor a jsme přesvědčeni, že WrapStyle Karlovy Vary bude udržovat vysoké standardy a pověst, kterou je WrapStyle známý. Těšíme se na úžasné projekty, které z této nové pobočky vzejdou.

Sledujte jejich práci na sociálních sítích: Instagram, Facebook.

Poptávky a dotazy: 
Přejít nahoru