Od godzilly k samurajům: WrapStyle ohromil na Gumball 3000 neuvěřitelnými wrapy!

WrapStyle Vietnam hrdě předvedlo své mistrovství na prestižní rally Gumball 3000, která se konala od 14. do 22. září 2024. Jako jediný vietnamský tým se WrapStyle Vietnam podílel na designu vozidel a upevnilo svou pozici důvěryhodného partnera v globální automobilové komunitě.

Cesta začala požadavkem týmu Team On The Run (TOTR), aby WrapStyle Vietnam upravilo dvě z jejich devíti vozidel – Mercedes-AMG G63 s motivem „Godzilla vs. Kong“ a Cadillac Escalade s tématem „Samuraj“. Kromě těchto špičkových wrapů tým také podpořil Motorsport Playground s aplikací polepů a kontrolou kvality více než 100 vozidel. Zajišťovali také údržbu vozidel, aby splňovala ty nejvyšší standardy před startem.

Týmové úpravy designu nejen zvýšily vizuální efekt, ale i odolnost polepů, což si vysloužilo chválu od návrhářů i diváků rally. Majitel WrapStyle Vietnam, Phong Ho, reprezentoval firmu jako účastník i ambasador Heineken Vietnam, čímž dále posílil celosvětové uznání značky.

Mezi hlavní úspěchy patří exkluzivní spolupráce jako jeden z pouhých dvou vybraných wrapovacích týmů pro Gumball 3000, nové hodnotné partnerství a zvýšení dosahu na sociálních sítích. Do budoucna WrapStyle Vietnam plánuje navázat na tento úspěch a přijímat další prestižní projekty.

Zaujala vás naše práce? Ať už chcete realizovat vlastní projekt, spolupracovat s námi nebo cokoliv polepit od našich profesionálů, neváhejte nás kontaktovat a začněte svou další vzrušující cestu!

Přejít nahoru